Duran

FILTER OP KLEUR
FILTER OP CATEGORIE
FILTER OP PRIJS
OVER Duran

Duran Interieurs | Est. 1987

Sinds de oprichting van hun eigen merk in 1987 zijn Frank en Ellen Duran uitgegroeid tot

gerenommeerde interieurontwerpers met een steeds groter wordende reputatie in binnen- en buitenland. Vanaf het allereerste begin zijn ze erin geslaagd om unieke en tijdloze interieurstukken te creëren.

Een kenmerk van Duran zijn handgemaakte lampenkappen die in hun eigen atelier worden vervaardigd. Tot op de dag van vandaag ontwerpt en creëert Ellen elke lampenkap met de hand met behulp van hoogwaardige stoffen en materialen, waarmee ze klanten een stukje authentiek, tijdloos vakmanschap biedt. Gepassioneerd door stoffen en materialen, creëert Ellen ook exclusieve lijnen van kussens gemaakt met materialen van gerenommeerde stoffenhuizen. De gedetailleerde en verfijnde stijl, kleuren en patronen van elk kussen zijn zorgvuldig gekozen om veelzijdige collecties te vormen. Ellen heeft elke collectie met succes en smaakvol op elkaar afgestemd, zodat ze een perfecte aanvulling zijn op bijna elk interieur.

Uiteraard is dit slechts een greep uit het totaal assortiment. Bent u op zoek naar een specifiek product? Of bent u benieuwd naar de gehele collectie? Neem dan contact met ons op.

Zoeken

Filteren op categorie

Filteren op prijs

Filteren op kleur

Bekijk

Duran

Lora

Lora Coffeetable Square Marble

€ 1.192,00 – € 1.831,00

Select options

Duran

Lora

Lora Coffeetable Round Glass

€ 673,00 – € 1.723,00

Select options

Duran

Lora

Lora Coffeetable Round Oak

€ 598,00 – € 1.485,00

Select options

Duran

Lora

Lora Coffeetable Round Marble

€ 739,00 – € 1.831,00

Select options