Een caleidoscopisch en visueel inspirerend boek dat lezers meeneemt naar de kleurrijke en eclectische wereld van het jonge Britse mega-talent op het gebied van kunst en design.

Verfijnde Engelse tradities vermengen zich met geïdealiseerde motieven van oud classicisme; terwijl prachtige elementen zoals nautische strepen, safaridieren, martini-glazen en ijshoornpatronen te vinden zijn naast dromerige, Grieks geïnspireerde portretten en architectuur.

Boeiende reisverslagen van de auteur en levendige fragmenten uit de literatuur onthullen de wereldse en persoonlijke artistieke inspiratie van Luke Edward Hall’s verbeelding. ‘Geluk en optimisme’ is te zien in de romantische thema’s en heldere kleurenpaletten van de kunstwerken, decors en interieurontwerpen van de jonge dertiger. Eerder werkte hij al samen met s werelds meest prestigieuze creatieve merken en publicisten zoals The New York Times en Vogue. teNeues is trots om de opwindende, mooie en uitbundige eerste monografie van de briljante Luke Edward Hall te presenteren. Geschreven in het Engels.

Artikelnummer: 9783961711963

Levertijd: Direct uit voorraad leverbaar.

MateriaalHardcover
Lengte32cm
Breedte25cm

Greco Disco, The Art & Design of Luke Edward Hall

€ 50,00

Direct uit voorraad leverbaar